Promotivni tekstil + tisak i vez.

Godine iskustva i rada s nekima od najvećih hrvatskih tvrtki naučile su nas odabrati savršeni komad tekstila i upariti ga s nekom od tehnika tiska ili veza kako biste dobili željeni rezultat.

Potpuna personalizacija.

Artikl koji odaberete možemo napraviti točno onako kako Vi to želite.

Tehnike personalizacije.

Pomoći ćemo Vam u odabiru najbolje za Vas.

DTF tisak.

Za razliku od sitotiska, kod kojeg se motiv aplicira na svilu napetu na drveni okvir (tzv. sito) DTF digitalni tisak nova je tehnologija koja motiv, kako joj i samo ime govori, aplicira direktno na artikl. DTF digitalni tisak može se aplicirati na pamučne tkanine ili mješavine pamuk-poliester s većim udjelom pamuka, a prilikom izrade boja se djelomično upija u strukturu same tkanine pa je otisak na opip puno mekši i ugodniji za nošenje od otisaka napravljenih nekim drugim tehnikama.

DTF digitalni tisak izrađuje se na način da se motiv prvo aplicira na specijalne folije pa onda pomoću termo preše prenosi na artikl. Zbog ovakvog načina izrade isti se, osim na pamuk i mješavine pamuk-poliester, može aplicirati na gotovo sve vrste tkanina i materijala: polyester (dresovi, majice, torbe), softshell, jeans, skaj, koža (novčanici, rokovnici, torbe), drvo itd.

Štikanje (strojno vezanje).

Strojni vez je postupak vezenja pri kojem se šivaći stroj ili stroj za vezenje koriste za izradu uzoraka na tekstilu. Komercijalno se koristi u brendiranju proizvoda, korporativnom oglašavanju i ukrašavanju uniformi. Također se koristi u modnoj industriji za ukrašavanje odjevnih predmeta.

Strojno vezanje na tekstil omogućuje brže, preciznije i otpornije rezultate u usporedbi s drugim tehnikama aplikacije na tekstil. Također je otpornije na pranje i habanje, što produžuje trajnost proizvoda.

Sitotisak.

Sitotisak je tehnika koja je nastala još u drevnoj Kini i od tada se uspješno koristi kao metoda direktnog tiska. Sitotisak je kao tehnika u velikoj prednosti u odnosu na druge tiskarske postupke jer praktično nema ograničenja u primjeni. Raznovrsnost podloga na koje se može tiskati i trajnost otiska nema premca ni u jednoj drugoj tehnici tiska. Sitotisak, nadalje omogućava precizno tiskanje na papir, pvc, kožu, tekstil, drvo, staklo i skoro da nema materijala na koji se ova tehnika ne može aplicirati.

U osnovi sitotisak je postupak šablonskog ispisa. Za razliku od uobičajenih šablona za rezanje izrađenih od papira ili folije, tehnologija sitotiska također se može koristiti za prikaz vrlo detaljne grafike i motiva sa samostojećim elementima. Otiskivanje je moguće uz pomoć svile kroz koji se tijekom postupka ispisa boja protiskuje gumenim alatom na drvenom ili aluminijskom držaču.

Tkani amblemi (žakard).

Tkani (jacquard) amblemi se rade od poliesterske pređe (niti) gdje na samom logotipu mogu biti vidljivi najsitniji detalji koje ne možemo dobiti u štiku.

Tkane etikete, ambleme, zastave, privjeske i trakice radimo na sve promotivne artikle, sa apliciranjem šivanja ili ljepljenja.